AF EMIL PLOVGAARD

Den tidligere Manchester United-angriber, Diego Forlan, skifter klub for 10. gang i karrieren. Den uruguayanske angriber, som efterhånden har rundet de 38 somre, skifter således til Hong Kong-klubben, Kitchee SC.

RIO DE JANEIRO, BRAZIL – JUNE 28: Diego Forlan of Uruguay looks on during the 2014 FIFA World Cup Brazil round of 16 match between Colombia and Uruguay at Maracana on June 28, 2014 in Rio de Janeiro, Brazil. (Photo by Clive Rose/Getty Images)

Kitchee SC er de forsvarende mestre i Hong Kong, og Forlan har underskrevet en aftale med klubben i håbet om at hjælpe klubben i sin debut i den asiatiske version af Champions League.

Han vil blive den største profil, ligaen har haft, siden hans tidligere holdkammerat fra tiden i Manchester United, Nicky Butt, skiftede hertil i 2010.

Den uruguayanske angriber har haft en imponerende karriere, og turen har gået til store ligaer som Premier League, Serie A og La Liga.

Han skiftede til United i 2002, hvor han først lige skulle spille sig på plads. Men da han gjorde det, blev han da også en kulthelt i klubben. Dette stærkt forårsaget af, at han scorede to kampafgørende mål på Anfield mod Liverpool.

Semifinale i CL og vinder af Den Gyldne Støvle to gange

Forlan forlod Old Trafford til fordel for Villarreal i 2004. Her scorede han flest mål af alle spillere i Europa i sin første sæson for klubben. I 2006 hjalp han Den Gule Ubåd med at avancere sig til semifinalen i Champions League.

Hans præstationer for Villarreal blev også belønnet med en kontrakt i Atletico Madrid. Her vandt han endnu engang Den Gyldne Støvle.

Men det var hans præstationer ved VM i 2010, der utvivlsomt er et af de største højdepunkter i hans karriere. Her blev han nemlig kåret til turneringens spiller.

Efter opholdet i Atletico Madrid gik turen til Inter Milan i 2011. Siden da er karrieren gået vidt omkring, og det er blevet til spilletid for brasilianske Internacional, japanske Cerezo Osaka, hjemlandets Peñarol, og indiske Mumbai, før turen nu er kommet til Kitchee SC i Hong Kong.