Flere tyske medier slår fast, at storklubben Borussia Dortmund vil forlænge med spilleren, der er udlejet fra sidste års mestre, Chelsea. Han har nemlig imponeret i den gule trøje.

Medier i vores naboland mod syd slår fast, at Dortmund vil forsøge at hente Chelsea angirberen Michy Batshuayi på en permanent aftale til sommer, når hans lejeaftale med den tyske storklub udløber. Hvis ikke det kan lade sig gøre er det angiveligt friske på at hente ham på en lejeaftale igen.

Men eftersom Chelsea kræver hele 400 millioner kroner for den belgiske landsholdsspiller er det nok højst usandsynligt, at det er en permanent aftale der bliver lavet mellem de to europæiske giganter.

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Som et resultat af den høje pris foretrækker Dortmund at forlænge angriberens leje med endy et år. Det skriver det tyske medie Ruhr Nachrichten.

Batshuayi kom til Westtfalenstadion i januar i år, efter Pierre Emerick Aubameyang modvilligt blev sendt til Arsenal og Olivier Giroud til Chelsea. Han var på daværende tidspunkt del i en byttehandel mellem tre europæiske storklubber.

Selvom han kun har spillet 14 kampe i den sort og gul stribede trøje siden afgangen fra Stamford Bridge har han været involveret i 10 kampe ofr klubben med ni mål og en assist-  ganske imponerende i sig selv.

Chelsea og Dortmund er meget ironisk begge to i en skadeskrise i disse uger.

Chelsea har stadig spillere som  Giroud og Morata til rådighed, men Morata har ikke rigtigt gjort væsen af sig i den bedste engelske række.

Dortmund er også i krise. Batshuayi blev i sidste uge mod Schalke skadet og det har ladt klubben nødsaget til at bruge 18-årige Alexander isak på toppen. Dog er stjerner som Maxi Phillip og André Schürrle også i spil her i weekenden.