Super godt kan man ikke sige det går Everton her for tiden. Klubben har netop solgt deres bedste spiller til mestrene fra Chelsea…men gør det noget? 

AF KRISTIAN PARIS

Det er som om, at Everton har set salget af Ross Barkley til Chelsea kommet i lang tid. For den situation har klubben nemlig sat sig rigtig godt ind i. Tidligere i dag blev det bekræftet, at den offensive engelske landsholdsspiller Ross Barkley, der har spillet hele sin karriere i klubben, skifter til Chelsea på en fem- et havlårlig kontrakt.

Men det gør ikke noget, for Everton har allerede englænderens erstatning klar. Det er netop blevet bekræftet, at Everton henter den tyrkiske angriber Cenk Tosun fra Besiktas for omkring 300 millioner kroner.

(Photo by Stuart Franklin/Bongarts/Getty Images)

– Det føles fantastisk at være Everton spiller. Jeg er meget glad for det hele. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang hurtigst muligt for jeg ved, at Everton er stor klub med en stor historie og kultur, har den tyrkiske landsholdsspiller udtalt til Evertons egen officielle hjemmeside.

– Jeg synes at jeg har evnerne til at blive en god spiller i Premier League i fremtiden. Premier League er en fysisk hård liga, så meget ved jeg, så min egen fysiske styrke vil blive testet og forhåbentligt hjælpe mig. Jeg ved også, at jeg både kan bruge fødderne og hovedet, og derfor er jeg overbevist om, at jeg bliver en succes i klubben, slog angriberen fast.

Tosun har i sin tid i Besikta lavet 41 mål i 96 i den bedste tyrkiste række, Super Lig.

– Han er Tyrkiets #1 angriber og han er både fysisk og mentalt klar til det her spring. Han har både lavet masser af mål i Super Lig og i Champions League, og er selvfølgelig desperat efter at komme igang her i England, slog manager for Everton, Sam Allardyce fast.