Everton har været ude med den helt store pengepung, hvor det er blevet til hele otte nyindkøb indtil videre. Man har dog også måtte sige farvel til deres helt store stjerne Romelu Lukaku, der skiftede til Manchester United for 630 millioner kroner. 

Everton har nu bekræftet på deres hjemmeside, at man har færdiggjort købet af Swanseas Gylfi Sigurdsson for cirka 450 millioner kroner.

(Photo by Harry Trump/Getty Images)

Tidligere på dagen bekræftede Everton-manager Ronald Koeman, at man havde Sigurdsson til lægetjæk og senere også, at han havde gennemført det, og nu kan man så bekræfte, at Gylfi Sigurdsson kommer til at tørne ud for Everton i den kommende sæson.

Everton skriver på sin hjemmeside, at islænsingen skifter fra Swansea og har skrevet under på en kontrakt til sommeren 2022.

Det har længe været forventet, at Sigurdsson skulle skifte til Everton, og egentlig er det bare mærkeligt, at det ikke er sket før.

27-årige Sigurdsson er Evertons ottende signing denne sommer, udover ham, har Everton også hentet Michael Keane, Jordan Pickford, Davy Klaassen, Henry Onyekuru, Sandro Ramirez, Cucu Martina og Wayne Rooney ind i Everton.

Sigurdsson kommer formentlig til klubben for at erstatte det evige stortalent Ross Barkley, der formentlig kommer til at skifte græsgange inden transfervinduet er ovre. Barkley vil gerne søge en ny udfordring og her meldes både Tottenham, Arsenal og Chelsea meget interesserede, men Barkley har lige pådraget sig en skade under en træning, så det har sat forhandlingerne lidt på pause.

Barkley, der helt klart har et kæmpe talent, men har haft meget svært ved at udfolde det i Everton, kunne have godt af at komme til en ny og større klub, hvor han kan udfolde sit enorme talent og blive en af Englands bedste spillere.