FC København og Ajax er blevet enige om en transfer, der sender den 17-årige offensiv-spiller, Victor Jensen, fra F.C. Københavns talentafdeling til den hollandske Æresdivision.

Her ses den 17-årige kommende Ajax-spiller Victor Jensen i aktion for klubbens U19-hold. Fotograf: FCK.DK

De nykårede Superliga-mestre har i denne sæson haft succes med at implementere flere af klubbens egne talenter på klubbens førstehold. Blandt andet er det blevet til debut til både Mads Roerslev og Aboubakar Keita.

Interessen for klubbens egne talenter er steget voldsomt, fortæller Ståle Solbakken til klubbens egen hjemmeside, og fortæller i øvrigt, at man har fået “et helt ekstraordinært tilbud”.

Ståle fortæller endvidere, at man “bliver økonomisk rigtig godt kompenseret af Ajax for handlen – både på kort og potentielt på langt sigt”.

Victor Jensen er blevet kåret til Årets U17-talent og har trods sin forholdsvis lave alder været fast mand på U19-holdet i denne sæson.

Hovedpersonen selv udtaler følgende til klubbens hjemmeside:

“Jeg har haft en rigtig god tid i FCK, hvor jeg har lært meget af dygtige trænere og holdkammerater. Det er lidt trist at sige farvel, men jeg ser også frem til at prøve mig af i udlandet og i Ajax. Jeg vil gerne takke alle mine holdkammerater og trænere for en fantastisk tid i FCK.”

Victor Jensen rejser i den kommende uge til Amsterdam for at gennemgå lægetjek og personlige detaljer.