Tre unge FC Nordsjælland spillere har fået tildelt nye rygnumre til forårspremien. Den nye norske forsvarsspiller, Ulrik Yttergård Jenssen, bliver tildelt nummer 3.

FC Nordsjælland

(Photo by Lars Ronbog/FrontzoneSport via Getty Images)

Tre numre blev ledige, da FC Nordsjælland i løbet af vinterens transfervindue måtte sige farvel til tre spillere. Det drejer sig om Emiliano Marcondes (nr. 10), Patrick Mtilliga (nr. 8) og Pascal Gregor (nr. 3).

Der bliver dog travlt i trykkeriet i den nordsjællandske klub. Således tildeles nye spillere tre nye numre og der skal derfor nyt navn på alle tre trøjer.

Til forårspremieren ude mod SønderjyskE den 11. februar, løber Mathias Jensen ind med trøjen med nummer 10 på ryggen. Magnus Kofod Andersen overtager trøje nummer 8, mens Victor Nelsson får nummer 4, og den nye norske forsvarsspiller, Ulrik Yttergård Jenssen, tildeles nummer 3.

Mathias Jensen fyldte 22 år den 1. januar. Hidtil har han spillet med nummer 23 i hans 49 optrædener for klubben. Han har scoret fem gange i denne sæson.

Den nye nummer 10 i FC Nordsjælland – Mathias Jensen: Den nye Ronaldinho eller Messi?

Til FC Nordsjællands hjemmeside udtaler han sig således:

– Nr. 10 er en drøm for mig. Det er det eneste, jeg gerne ville have, hvis jeg skulle skifte. Jeg har spillet med nummer 10 i både U/15, U/17 og U/19, og jeg forbinder nummeret med kreativ fodbold, som jeg altid sætter højt. Jeg er også stor fan af FC Barcelona og tænker på spillere som Ronaldinho og Messi, når jeg ser det nummer, fortæller en stolt Mathias Jensen, som har gjort en god figur for Superligaens nummer tre i løbet af efteråret.

En positivt overrasket Magnus Kofod

Magnus Kofod Andersen er også overrasket. På en positiv måde.

– Det havde jeg slet ikke set komme. Det er en dejlig overraskelse, som jeg er rigtig glad for. Det er en ære at få et nr. fra en spiller, der har haft så stor betydning for klubben og fra en spiller, der har lært mig meget. 8 er et af mine yndlingsnumre og signalerer for mig offensiv midtbane, som jeg rigtig gerne vil spille, fortæller FCN-spilleren.