FC København har i denne sæson haft store sportslige problemer, hvor man er kommet skidt igang med Superligaen, samt røget ud af Champions League og det betyder altså, at Ståle Solbakken nu vil gøre FCK-holdet stærkere. 

(Photo by Allan Hogholm / FrontZoneSport via Getty Images)

FCK har i denne sæson mistet deres to helt store stjerner fra sidste sæson, nemlig Zanka og Andreas Cornelius.

FCK har her til morgen sikret sig købet af Martin Pusic, der har skrevet under på en aftale for resten af sæsonen.

Martin Pusic skifter FC Midtjylland ud med FC København.

“Efter Federicos skade har det været nødvendigt for os at supplere truppen med en angriber mere. Det betyder også, at vi så har en angriber ekstra i foråret 2018. Vi kender Pusic godt fra hans tid i Esbjerg og FC Midtjylland og ved, at vi får en ’proven goalscorer’ i Superligaen”

“Vi har også set hans kampe i Holland mens han har været udlejet, hvor han har gjort det fint. Nu skal han bruge lidt tid på at komme op i gear her, men vi ser frem til at arbejde sammen med ham, siger Ståle Solbakken til fck.dk.

Hovedpersonen selv udtaler:

“Det er en stor mulighed for mig. Jeg kommer til den største klub, jeg har spillet i hidtil i min karriere. Og jeg ser frem til en spændende tid i en klub, der vil vinde mesterskabet hvert år og også spiller i Europa. Jeg kender selvfølgelig den danske Superliga og jeg kender mine egne kvaliteter. FCK spiller en offensiv form for fodbold, som passer godt til mig, siger han til klubbens hjemmeside”

“Jeg er opsat på at bevise, at FCK har gjort det rigtige ved at hente mig til klubben. Jeg vil hjælpe holdet så meget som muligt i hver eneste kamp og give alt, hvad jeg har – allerede fra min første træningsdag lørdag.”