Fernando Torres skifter til Japan. Transfervinduet er i gang og det betyder, at klubberne nu kan forsøge at forstærke deres mandskaber så meget som muligt. Også selvom, der ikke bliver skrevet så meget om det, så sker det også på den anden side af jorden. I Japan. Japansk fodbold har nemlig udviklet enormt meget på det seneste. Det betyder en stor interesse for klubberne og klubfodbold – og så selvfølgelig har pengene også en stor betydning. Dem har Fernando Torres nok fået en del af. Han er nemlig skiftet til den japanske klub Sagan Tosu. Det skriver det engelske medie 90min.com i dag, tirsdag.

Den tidligere Liverpool og Chelsea-angriber Fernando Torres kommer til at fortsætte sin karriere i Asien for Sagan Tosu, der spiller i den bedste japanske række, Japans J1 League, som den hedder.

De offentliggjorde transferen ved at ligge et kort statement ud på klubbens egen hjemmeside og på de sociale medier, hvor de på japansk forklarede om transferen. Fernando Torres er i dag 34 år har i de sidste par sæsoner været en del af Atletico Madrids hold. I sidste sæson var han med til at vinde Europa League sammen med resten af træner Diego Simeones tropper.

Han følger i fodsporet på en anden holdkammerat på det spanske landshold. Barcelona-spilleren Andres Iniesta annoncerede nemlig tidligere i sidste måned, at han ville skifte til Vissel Kobe i den bedste japanske række forud for næste sæson. Derfor er Japan lige blevet to stjerner rigere. Og det er bestemt fremgang for japansk fodbold. Der begynder at tegne sig et mønster. Akkurat som med kinesisk og arabiske fodbold i de senere år. Penge kan lokke hvem som helst. Og det denne transfer endnu et bevis på.

Hovedpersonen selv udtaler sig:

Hovedpersonen selv fortæller følgende:

“Sagan Tosu var en af de første klubber til at vise interesse i mig og det værdsætter jeg. De har overbevist mig med deres sportslige og kulturelle projekt. Jeg glæder mig. Jeg er frem til det.”