(Photo by Leigh Dawney/Getty Images)

Mangler arbejdstilladelse

Handlen kan kun blive endelig gyldigt, hvis det lykkedes Seri og Fulham at skaffe en gyldig arbejdstilladelse. Kontrakten indebærer dog også en mulig kontraktforlængelse med et år, således, at Seri bliver i klubben indtil 2023.

“Det var en lang dag i går, så det er dejligt det hele er overstået” fortalte Seri til Fulham s officielle website.

” Nu er jeg klar til at starte på en frisk og møde resten af truppen, personalet og manageren. ” fortalte landsholdsspilleren fra Elfenbenskysten.

“Jeg er henrykt over at være her og begynde dette nye eventyr. Jeg håber det hele kommer til at gå godt og lige som jeg ønsker det.” fortsatte han.

” Jean Michael ankommer til Premier League med kvaliteter, der lover virkelig godt for fremtiden. Netop derfor har han været på vores ønskeliste i rigtig lang tid” slog sportsdirektøren for Fulham Tony Khan fast.

“Så det er naturligvis en kæmpe dag for os Fulham og hele klubben bag. Jeg tror og har tillid til fansene og deres måde at byde en ny spiller velkommen på. Jeg er sikker på, at Jean Michael kommer til at være en stor succes i klubben. Han er en inspiration for hele truppen og vi kan ikke vente med at se ham i Premier League. ” slog han afslutningsvis fast.