På de store europæiske mandskaber er der noget helt magisk forbundet med trøje nummer 10 bagpå ryggen. Store spillere har båret det ikoniske tal, og en ny ung stjerne skal have Manchester Uniteds trøje nummer 10.

Af Anders Lang Jensen

 

Det er naturligvis det unge stjerneskud Marcus Rashford, som får den nye trøje. Manchester United har nemlig søndag aften offentliggjort, at Marcus Rashford får trøje nummer 10 i den kommende sæson.

Den lynhurtige angriber bar i sidste sæson trøje nummer 19 på Old Trafford. 20-årige Marcus Rashford går dermed i fodsporene på store United-spillere som Wayne Rooney og Ruud van Nistelrooy. Et pres, han nu er klar til at tage på sine skuldre.

Rashford, der ser ud til at få en stor rolle på manager José Mourinhos mandskab i den kommende sæson, præsterede i sidste sæson syv kasser i 35 Premier League-kampe.

I sidste sæson bar svenske Zlatan Ibrahimovic det ikoniske nummer. Den lange svensker blev dog aldrig den samme spiller efter sin knæskade i starten af sæsonen, som han blev i hans første år på Old Trafford. Siden Zlatans skifte til USA har nummeret været ledigt.

Marcus Rashford bliver regnet som den næste store spiller på drømmenes teater i Manchester. Alderen er stadig i den lave alder, men klassen, offensivprofilen besidder, er ikke til at tage fejl af. Med det nye nummer til angriberen giver United deres fremtid og tillid til Rashford.

TRANSFERAFSLØRING: Billeder af to nye stjerner i United-trøjen lækket