MILAN, ITALY – APRIL 21: FC Inter Milan fans during the Serie A match between FC Internazionale Milano and Parma FC at San Siro Stadium on April 21, 2013 in Milan, Italy. (Photo by Claudio Villa/Getty Images)

Det nedslidste ikoniske stadion, San Siro, skal rives ned. Det har de to klubber, der til daglig har hjemmebane på stadionet, AC Milan og Inter, besluttet sig for.

I et interview med et italiensk medie, kan AC Milans præsident, Paolo Scaroni, løfte sløret for, at klubberne er blevet enige om et nyt stadion, som de to klubber også kommer til at dele.

Ifølge flere kilder skal det nye stadion koste fem milliarder danske kroner. Og den indgåede aftale kommer desuden til at betyde, at San Siro skal jævnes med jorden.

– Det nye San Siro skal ligge på samme sted som det nuværende stadion. Det gamle stadion vil derfor blive revet ned, og i dets sted opfører vi et nyt, fortæller Milan-præsidenten Pablo Scaroni til ANSA.

Inden byggeriet af det nye stadion kan gå i gang, venter man dog på et grønt lys fra kommunen. Borgmesteren i Milano skulle dog efter sigende være positivt stemt overfor idéen om et nyt stadion.

Første gang San Siro blev brugt til fodboldkampe skete i 1926. Siden da er det ikoniske stadion blevet renoveret et væld af gange. Senest en omfattende renovering skete, var i 2015.