Juventus er klubben, der er kendt for at have Europas nok bedste forsvar kombinerenet med en stenhård offensiv. Nu er den klub ved at forstærke sig i netop den føromtalte offensiv – og det er ikke med hvem som helst. 

AF KRISTIAN PARIS

Juventus har annonceret, at de netop har skrevet under med Bayern München midtbanespiller Douglas Costa på en lejeaftale i et helt år. Derudover indebærer aftalen, at der er mulighed at købe ham senere på en femårig aftale.

Den 26-årige spiller blev offentliggjort som klubbens  nyeste signing via italienernes officielle Twitter konto her, tirsdag aften.

Costa, der kom til det sydtyske i for to somre siden, har siden dengang spillet 77 kampe og scoret 14 mål. Han kom fra ukrainske Shaktar Donetsk tilbage i sommeren 2015.

Granit Xhaka i duel med Bayern Münchens Douglas Costa.
(Photo by Boris Streubel/Getty Images)

Alligevel har mangel på spilletid over den sidste sæson presset Costa til at se sig om efter en ny klub. For i sidste sæson blev det nemlig kun til 23 Bundesliga kampe med fire mål og seks assists til følge.

Det lyder også, at midtbanespilleren kommer til Torino klubben på en låneaftale til en værdi af 50 millioner kroner, og den fremtidige transfer kan så lyde på omkring 350 millioner.

Bayern, der kun har brugt Costa i rotationssystemet, har faktisk allerede sikret spillerens afløser, eftersom det tidligere i dag kom frem, at James Rodriguez fra Real Madrid skifter til sydtyskerne på en to-årig låneaftale.

Costa vil blive en del af Juventus’ trup, der i sidste sæson var i Champions League finalen. Klubben har allerede i dette transfervindue sikret til Rodrigo Bentancur og Medhi Benatia fra Roma. Ligeledes har ‘den gamle dame’ også gjort lejeaftalen med Juan Cuadrado fra Chelsea permanent.