Juventus’ udøvende chef Beppe Marotta har til aften bekræftet, at Juventus ikke vil stå i vejen for Dani Alves, idet han søger et nyt eventyr i Premier League. Det vil altså tillade den 34-årige, at tage til enten Manchester City eller Chelsea på en fri transfer. 

Interviewet til udgivelse af Marco Bellinazzos bog, snakkede Juventus’ CEO omkring mange emner, blandt andet Chelseas interesse i Alex Sandro, der bekræfter, at man gerne vil beholde sin venstre-back.

Men det var hans ord omkring Dani Alves, der var mest interessante for Manchester City- og Chelsea fans, idet han bekræftede, at Dani Alves kan forlade klubben.

(Photo by Miquel Llop/NurPhoto via Getty Images)

“Motivationen er altafgørende for en fodboldspiller,” sagde Marotta. “Dani Alves har fortalt, at han gerne vil prøve en ny udfordring, vi vil lave en gensidig opsigelse af kontrakten og vi ønsker ham alt det bedste.”

Det eneste spørgsmål, der er tilbage, er hvilken blå farve Alves vil spille i. De fleste rygter peger på den skyblå i Manchester City, men Chelsea-træner Antonio Conte er også en beundrer af spilleren.

Med Alves’ opsagte kontrakt nu bekræftet, er det kun et spørgsmål om tid, før hans næste klub er kendt.

Alves vil komme til at spille højre-wingback i Chelsea, hvilket han også gjorde i Juventus, her vil han komme til at konkurrere med Victor Moses om pladsen, hvilket burde være til at overkomme for brasilianeren. Hvis han skulle skifte til City, så vil han formentlig skulle spille sin gode gamle position, nemlig højre-back, hvilket han også gjorde for sine tidligere klubber, Sevilla og Barcelona. Men mon hans tid i Juventus har fået ham til at synes bedre om at spille højre-wingback, hvor han har mere frihed i offensiven, eller om han savner at spille på sin normale position, bliver spændende at finde ud af.