1.FC Köln har gennemført købet af deres tidligere angriber, Anthony Modeste. Kontrakten løber frem til juni 2023. Den 30-årige angriber byttede sidste sommer Köln ud med noget mere eksotiske Tianjin Quanjian fra Kina. Nu er han dog tilbage i den tyske by, som har hentet ham på en fri transfer.

af: Emil Plovgaard

KASHIWA, JAPAN – FEBRUARY 20: Anthony Modeste of Tianjin Quanjian reacts after missing a chance during the AFC Champions League match between Kashiwa Reysol and Tianjin Quanjian at Sankyo Frontier Kashiwa Stadium on February 20, 2018 in Kashiwa, Chiba, Japan. (Photo by Matt Roberts/Getty Images)

– Jeg er taknemmelig og glad for, at jeg kan vende tilbage til mine drenge. Köln har hjulpet mig helt enormt i de seneste par uger, efter min hjemkomst fra Kina. Jeg vil gerne betale denne støtte og tillid tilbage og gøre mit for, at Köln igen får succes. Jeg kan ikke vente med at tørne ud for denne klub igen, fortæller Modeste blandt andet til klubbens hjemmeside.

På det seneste har Modeste holdt sin form ved lige hos Kölns U21-hold, hvor han har trænet med. Nu får han dog lov til at træne med og tørne ud for klubbens førstehold.

-Vi har løbende været i kontakt med Anthony de seneste par uger. Da vi fandt ud af, at der var mulighed for at løse hans situation, gjorde vi alt, der var muligt for at gøre netop det. Jeg vil især gerne rette en tak til Werner Spinner (klubpræsident, red.) og Alex Wehrle (adm. direktør, red.).

Modeste skiftede i 2015 fra Hoffenheim til Köln. I de første to sæsoner for klubben blev det til 73 kampe, hvor han scorede 45 mål. I sommeren 2017 skiftede den franske angriber til kinesiske Tianjin Quanjian, for hvem han scorede 16 mål for i 29 kampe.