Så gik den ikke længere. Flere måneders svirrende rygter om en mulig exit for Keita-exit er nu endelig en realitet. AS Monaco har i dag købt Lazios offensivspiller Balde Keita, der har skrevet under på en kontrakt med den franske klubber, der løber frem til sommeren 2022.

ROME, ROMA – DECEMBER 18: Balde Diao Keita of SS Lazio celebrates the opening goal during the Serie A match between SS Lazio and ACF Fiorentina at Stadio Olimpico on December 18, 2016 in Rome, Italy. (Photo by Marco Rosi/Getty Images)

Balde Keita er endeligt fortid i italienske. Sommeren 2017 bød på en masse rygter i Lazio-lejren, der netop omhandlede Keita, og efter længere tids postyr, er et skifte væk fra klubben aktuelt.

LÆS OGSÅ: Avis: SÅ meget forlanger Liverpool for Sakho

Den 22-årige senegaleser skifter nemlig til AS Monaco, som han har skrevet under på en kontrakt med. En aftale, der gælder frem til sommeren 2022.

Keita havde et år tilbage af sin kontrakt med Lazio, men det har ikke afholdt Monaco for at spare lidt penge på ham. Således betaler monegaskerne nemlig 30 millioner euro, eller 223 millioner danske kroner, for den senegalesiske offensivspiller.

Romerne er derfor nok godt tilfredse med aftalen, eftersom det ikke kunne lykkes dem at forlænge med Keita, mens monegaskerne nok føler, at de sagtens kan undvære disse små 200 millioner kroner.