Leicester City har haft noget af nogle år på de sidste. Siden  de i 15/16 sæsonen vandt på sensationelt vis Premier League  er det kun gået ned ad bakke for klubben. Og andet var der heller ikke forventet. 

AF KRISTIAN PARIS

En af klubbens store målsætninger efter sejren i den bedste engelske række har været at holde på nogen af klubbens store profiler. Det har på sin vis også lykkedes sig selvom den tidligere vinder af Sæsonens spiller, N’Golo Kante røg til Chelsea sidste sommer.

Ellers har man formået at holde på Vardy, Mahrez, Schmweichel og Ulloa. Og netop sidstnævnte har sikret sig yderligere år i klubben.

Leicester City bekræfter nemlig via deres egen officielle hjemmeside, at de forlænger med den 31-årige argentinske Leonardo Ulloa i yderlige to år. En kontrakt, der altså holder ham i Leicester til 2019.

“Angriber Leonardo Ulloa skriver under på en ny kontrakt med Leicester City Football Club indtil 2019” skriver klubben på hjemmesiden.
Til det, skriver hovedpersonen selv følgende: “Jeg er meget glad for at bekende min loyalitet til klubben ved at forlænge yderligere to år. Jeg har opnået mange ting med denne klub, og det gør mig blot glad, at jeg har fået muligheden for at blive her og kæmpe for klubben i fremtiden. ” 

“Det her er meget vigtigt for mig, og jeg er meget glad for min forlængelse. Nu bliver jeg jeg nødt til at kæmpe for at spille. Jeg vil træne og gøre mit bedste. Jeg sætter dog også stor pris for muligheden for at blive her, og jeg er meget glad her. Derfor vil jeg selvfølgelig bliver her i mange år endnu” forklarer den tidligere argentinske landsholdsspiller.