Leicester City har sikret sig en fem-årig aftale med City-stjernen, for en sum på omkring 250 millioner kroner.

“The Foxes” annoncerede nyheden via deres officielle Twitter-side, hvor de bekræftede, at spilleren vil bære nummer otte på sin trøje.

Kelechi Iheanacho. Foto: Mark Thompson/Getty Images

Leicester City har offentligjort købet af Manchester Citys-angriber Kelechi Iheanacho, for en sum på omkring 250 millioner kroner.

Den 20-årige nigerianer havde svært ved at fastgøre sig som en del af første-holdet i Manchester Citys trup, efter at have konkureret med spillere som Sergio Aguero og Gabriel Jesus.

Dog viste det unge talent stadig en del af sit store potentiale, de gange han blev sat ind, efter at have scoret imponerende 21 mål i 64 Premier League-kampe for klubben.

Leicester har haft en relativt rolig tilgang til transfer-vinduet indtil videre. De har kun købt tre spillere indtil videre, mens mange af deres liga-rivaler har smadret transfer-rekorder. Vicente Iborra kom til klubben fra Sevilla for omkring 120 millioner kroner, mens den meget lovende midterforsvarer Harry Magurie kom til for omkring 110 millioner kroner, sammen med sin holdkammerat og målmand Eldin Jakupovic.

Leicester, der havde en meget skuffende sæson, med henblik på deres mesterskabs-sæson i 2015/16. De måtte derfor også se sig nødsaget til at fyre deres elskelige manager i Claudio Ranieri, der altså stod i spidsen for Leicester i deres “evertyrs-sæson”, hvor de akkurat reddede sig fra at rykke ned året forinden og derefter gik hen og vandt Premier League.

City er et af de hold, der har smadret transfer-rekorder i denne sæson. Først gjorde de Kyle Walker til verdens dyreste forsvarsspiller og efterfølgende gjorde man altså Monacos Benjamin Mendy til verdens dyreste forsvarsspiller nogensinde for en sum på omkring 520 millioner kroner.