FC Nordsjælland bekræfter, at Stanislav Lobotka er blevet solgt til den spanske La Liga-klub, Celta Vigo. Således kommer han nu til at spille på hold med andre danskere som Pione Sisto, Daniel Wass og Andrew Hjulsager.

FARUM, DENMARK – NOVEMBER 21: Stanislav Lobotka of FC Nordsjalland in action in the snow during the Danish Alka Superliga match between FC Nordsjalland and SonderjyskE at Farum Park on November 21, 2015 in Farum, Denmark. (Photo by Jan Christensen / FrontzoneSport via Getty Images)

Stanislav Lobotka leverede en flot sæson for FC Nordsjælland i sidste sæson. Den slovakiske midtbanespiller markerede sig også ved U21-EM i Polen tidligere denne sommer. Nu er han dog færdig i FC Nordsjælland. I hvert fald for en stund.

Klubben meddeler på sin hjemmeside, at Stanislav Lobotka er blevet solgt til Celta Vigo.

Til klubbens hjemmeside udtaler Carsten V. Jensen følgende:

“Det er endnu en transfer vi som klub kan være stolte af. Vi har udviklet Stanislav til det næste niveau, og vi har sikret os en god handel. Han har bevist fra starten af, at han er en fremragende spiller som kan nå en af de bedste ligaer. Vi er overbeviste om, at Stanislav kan blive en top spiller i Europa, og vi vil følge ham tæt og være stolte over, at vi har været med til at udvikle så dygtig en spiller.

Vi er selvfølgelig bevidste om, at det efterlader et hul på vores hold, men tiden er den rigtige for Stanislav til at tage det næste skridt. Når man siger farvel til så dygtig en spiller, vil det selvfølgelig have betydning for holdet, men vi kender potentialet og kvaliteten hos vores spillere, og vi ved, at de vil stå klar til at tage over, ligesom vi selvfølgelig er i markedet og afsøger vores muligheder”

Lobotka har spillet 62 kampe for FCN, som han kom til i sommeren 2015.