Lyngby har fået en skidt start på den nye sæson af Alka Superligaen. Med blot fem point efter syv kampe har bronzevinderne ikke formået at fastholde det momentum, man oparbejdede sidste sæson. Det forsøger københavnerne dog nu at ændre på. Onsdag offentliggjorde man, at man har hentet den offensive midtbanespiller, Herolind Shala, fra Sparta Prag ind som forstærkning til truppen.

13.03.2016. Fodbold Bet 25 Ligaen. Lyngby BK vs. Skive IK på Lyngby Stadion. Frederik Gytkjær, Lyngby Boldklub, jubler efter målet til 1-0. Sammen med Jesper Christjansen, Lyngby Boldklub og Bror Blume, Lyngby Boldklub. (Foto: Anders Kjærbye/Scanpix 2016)

Det oplyser klubben på sin hjemmeside. Til daglig tørner han ud for Sparta Prag, hvorfra han dog har været udlejet de seneste par sæsoner.

Shala binder sig til klubben frem til udgangen af 2019. Om skiftet udtaler David Nielsen til Lyngbys hjemmeside.

-Det har længe været et ønske for os at få en venstrebenet offensivspiller mere ind på holdet, så vi er rigtig godt tilfredse med at få Herolind Shala om bord, siger cheftræner David Nielsen.

Herolind Shala er 25 år, og har statsborgerskab i Kosovo, men har fået sin opdragelse i Norge, både på og uden for banen.

I perioden 2011 til 2014 spillede han for norske Odd, hvorfra turen gik til tjekkisk fodbold. Han står noteret for fire landsholdskampe for Kosovo, mens han også har fem kampe på det albanske A-landshold på sit cv.