Ifølge en belgisk kilde, der er meget troværdig, har den engelske Premier League-klub Manchester United købt et ungt belgisk stjernefrø, der har fået fire år på Old Trafford til at bevise sit værd. 

Af David Paris 

Sæsonen er færdig og transfervinduet er åbent. Det betyder, at klubberne rundt omkring i verden kan handle de spillere de har lyst til. Premier Leagues traditionsrige klub Manchester United har været aktiv på sommerens transfervindue, og sikret sig fremtidens mand i angrebet. Han hedder Largie Ramazani og er kun 16 år. Ifølge den troværdige skribent Kristof Terreur fra Belgian, har The Red Devils, som Manchester United også kaldes, allerede sikret sig angriberens underskrift og han vil snarest muligt tilslutte sig de andre United-spillere.

Ramazani er vokset op i Belgien, men som efternavnet også antyder, er han født et andet sted. Han er født i Burundi, men har hele sit liv stort set boet i Belgien og i sin hidtil korte fodboldkarriere, repræsenteret Anderlecht indtil sidste sommer, hvor han flyttede til England for at spille for Charlton.

Den 16-årige angriber, der spås en stor fremtid af eksperter og holdkammerater har fået fire på Old Trafford til at bevise sit værd, og spørgsmålet er så om han overhovedet får chancen på aller øverste hylde. I første omgang forventes det, at han kommer til at spille for klubbens U19-hold og når niveauet så er til det, er det meningen, at han skal være den nye topscorer i den røde del af Manchester.

Udover Ramazani, har træner Jose Mourinho også hentet den franske ungdomslandsholdsspiller Aliou Badara Traore og den kun 16-årige midtbanespiller Ethan Galbraith fra Nordirland.