Den tidligere FC Barcelona- og Real Madrid-spiller, Michael Laudrup, har fået nyt job. Således bliver han ekspert på TV-kanalen, TV3 Sport, hvor han skal kommentere Premier League og Champions League.

Det er ikke hans første kommentatorjob, da han i løbet af sommeren også kommenterede flere af TV 2s kampe ved VM-slutrunden i Rusland.

– Jeg glæder mig til igen at blive en del af TV3 Sports dækning af især Champions League, verdens bedste klubturnering, men også af Premier League. Jeg kender mange af de personer, der deltager i dækningen og ved derfor, at der er garanti for seriøsitet og kvalitet, hvilket er vigtigt for mig, lyder det fra Michael Laudrup i en pressemeddelelse.

Og med tanke på, at Laudrup har tørnet ud for både FC Barcelona og Real Madrid, er han et oplagt kort til kommenteringen af El Clásico. Men den kamp vises ikke på dansk tv i denne sæson.

Michael Laudrup er både elsket og hadet i Spanien. Først blev det til 167 kampe i Barcelona-trøjen, før turen gik til hovedstaden og Real Madrid, hvor han kun nåede 62 kampe.

Første gang, Michael Laudrup er i aktion for TV3 Sport, er den 18. og 19. september, hvor han skal kommentere den første runde af Champions League-gruppespillet.