Foto: Cristiano Andujar/Getty Images

Foto: Cristiano Andujar/Getty Images

Ligue 1-klubben, AS Monaco, har på klubbens hjemmeside bekræftet, at man har købt den 23-årige forsvarsspiller, Jemerson, fra Atletico Mineiro.

Den 23-årige spiller skriver under på en femårig kontrakt med monegaskerne, efter de to klubber blev enige om en sum, som angiveligt er i omegnen af 10 millioner euro, som svarer til cirka 75 millioner danske kroner.

Jemerson, som er blevet givet trøje nummer 5, fortæller til klubbens hjemmeside:

”Jeg er meget stolt af at kunne skrive under med en kontrakt med AS Monaco. Det er en stor klub, med en masse gode spillere, og jeg vil gøre alt for at kunne blive lige så gode som dem.

”Jeg vil hjælpe klubben med at opnå sine mål hurtigst muligt, især Champions League kvalifikation. Jeg har i sinde at give alt hvad jeg kan i Monaco-trøjen.”

Monacos vicepræsident, Vadim Vasilyey, tilføjer:

”Vi er meget stolte af at kunne sige velkommen til Jemerson, en ung brasiliansk forsvarsspiller, som vi har haft øje på i et godt stykke tid nu.

”Vi har en stor tiltro til ham. Han får muligheden for at udvikle sig hos AS Monaco, og vi er sikre på, at han fra første fløjt vil vise sit værd.”

Jemersons ankomst hos Monaco, er en fornuftig investering i defensiv, da man lørdag lod Angers indkassere tre mål. Monaco møder Bastia på tirsdag, og derefter formstærke Nice i næste weekend.

Fabinho, som også er fra Brasilien ligesom Jemerson, og også spiller i forsvaret, udtalte efter gårsdagen kamp mod Angers:

”Selv om vi var gode i visse perioder, manglede vi noget fight. Angers var mere aggressive end os, og det var derfor de vandt.

”Nu står vi foran to store kampe. Der er ingen tid til at græde eller dvæle ved det. Det er godt for os, at kampene mod Bastia og Nice kommer hurtigt. Vi vil gerne tilbage på sporet.”

Læs også: Top 10: Bedste fodboldakademier i verden