Chelsea har bekræftet købet af Alvaro Morata fra Real Madrid på en fem-årig kontrakt, i en handel, der er forventet at være på omkring 580 milloner kroner. 

(Photo by Aitor Alcalde/Getty Images)

Klubben bekræftede i en officiel udtagelse, at spanieren nu vil tage til Asien for at tilslutte sig resten af truppen, der er i fuld gang med pre-season, hvor de blandt andet skal møde Arsenal i morgen. Derudover skal de også møde Bayern og Inter i næst uge. Morata skulle eftersigende gå glip af morgendagens kamp mod Arsenal, men skulle være til rådighed for de to andre kampe.

Efter at have skrevet under på sin kontrakt sagde Morata: “Jeg er glad for at være her. Det er en fantastisk følelse at være en del af sådan en stor klub. Jeg ser frem til at arbejde hårdt, score så mange mål jeg kan og vinde så mange trofæer som muligt. “

Sportsdirektøren Michael Emenalo tilføjede: “Vi er glade for at have fuldført købet af Morata og vi velkommer ham til klubben. Vi tror, at han kan tilføre Chelsea en hel del og vi ser frem til at se ham i aktion. Alvaro har bevist sin klasse på højeste niveau og hans kvalitet vil være en klar forstærkning til Antonio og hans trup.”

Morata havde en meget blandet sæson for Madrid, på den ene side spillede han ikke meget fra start og stod tit i skyggen af Karim Benzema, men alligevel var han den 2. mest scorende i forhold til mål pr. minutter i La Liga, kun overgået af Barcelonas Lionel Messi. Men alligevel kunne han aldrig helt overbevise Zidane om, at han skulle starte, men nu kan han få en ny start, hvor han er garanteret at være førstevalg og dermed udfolde sit enorme talent.