Efter fyringen hos Manchester United tilbage i december måned har portugisiske José Mourinho taget et lille afbræk fra trænergerningen. Men nu er den karismatiske manager endelig tilbage i engelsk fodbold.

Efter længere tids spekulationer har Mourinho fundet sit kommende projekt. Han overtager managerposten på Stadium of Light i Sunderland i det nordlige England efter fyringen af Jack Ross. Det melder League One-klubben på sin hjemmeside.

Efter mange sæsoner i det fineste engelske selskab rykkede Sunderland ned to sæsoner i træk og befinder sig nu i League One. Her huserer man på 4. pladsen netop nu. På traditionsklubbens hjemmeside lyder i pressemeddelelsen:

”Det er en stor dag for hele byen, at vi kan ansætte en manager som José Mourinho. Han har længe ventet på, at en storklub ville have fingrene i ham, og det er nu sket. Sunderland får Mourinho som ny manager”, fortæller klubbens sportsdirektør.

”Der er ingen tvivl om, at vi nu skal tilbage, ikke bare til Premier League, men europæisk topfodbold. Sunderland skal i Champions League indenfor 4 sæsoner. Det mener vi er realistisk, eftersom vi nu kan nyde Mourinhos offensive spillestil”, lyder det slutteligt på hjemmesiden.

José Mourinho har underskrevet en 7-årig aftale, der løber frem til sommeren 2026. Det melder mediet Aprilsnar.dk.