Den portugisiske landsholdsspiller Nani har underskrevet en ny kontrakt, der får fløjspilleren til at flytte til Spanien efter sommerens EM er overstået. 

Af David Paris 

Den portugisiske landsholdsspiller Nani, der i øjeblikket spiller EM i Frankrig med sit land, hvor han er nået til semifinalen og skal møde Wales, er skiftet klub. Det er den spanske La Liga-klub Valencia der, de næste tre år, har papir på fløjspilleren, der en gang har spillet for Manchester United.

Nani kommer til Valencia efter en udmærket sæson i den tyrkiske klub Fenerbahce med en overgangssum på cirka 65 millioner danske kroner. Ifølge det engelske medie Goal.com støder den 29-årige Nani til Valencia-truppen umiddelbart efter EM er færdigspillet.

Talsmænd for Valencia siger selv: “Vi (Valencia, red.) har indgået en aftale med Portugals landsholdsspiller Luis Carlos Almeida da Cunha ‘Nani’ der binder spilleren til vores klub for de næste tre sæsoner.

Nani, 29, har spillet for Sporting CP (2005-2007, 2014-15), Manchester United (2007-2014) og Fenerbahce (2015-16).”

Derudover slår repræsentanterne fast, at de har fået fat i en imponerede fodboldspiller, som både har vundet Champions League og Premier League, fire gange, med Manchester United og to pokaltitler med Sporting CP. I hans sidste sæson med Fenerbahce spillede han 46 officielle kampe og scorede 12 mål.

Slutteligt har Nani spillet 101 kampe for Portugal med 20 mål til følge.

Nani er måske lige hvad Valencia har brug for… Sidste sæson endte på en særdeles skuffende 12 plads, svimlende 16 point fra nogen former for europæiske fodbold. Dette er bestemt ikke godt nok af en klub af Valencias kaliber, hvilket klubben også selv har udtalt, og man håber derfor, ifølge goal.com, at Nani kan være en af løsningerne på den udeblevene succes.