Flere personer har været sat i forbindelse med det ledige job hos Rosenborg Ballklubb, heriblandt Morten Wieghorst og Kasper Hjulmand. Men det bliver dog ikke en dansker, der overtager styringen hos den norske fodboldklub, som har både Mike Jensen og Nicklas Bendtner på lønningslisten. I stedet bliver det norske Eirik Horneland.

Ved sin side får Eirik Horneland assistance af Karl Oskar Emberland. De kommer begge til fra Haugesund.

De to træneres ankomster er blevet bekræftet på klubbens egen hjemmeside, og til Adressa.no, fortæller klubformanden, Ivar Koteng, følgende:

– Det er en rigtig god løsning for Rosenborg, siger Ivar Koteng til Adressaavisen, som er Trondheims lokalavis.

– International fodbold udvikler sig. I tråd med det har vi jagtet en træner, som skal prøve at give os et løft. Det gælder både, når det kommer til det fysiske aspekt, men også organisering, tilføjer Koteng.

Sammen med sin assistenttræner, Karl Oskar Emberland, er Horneland i gang med trænerjobbet hos Rosenborg fra den 1. februar.

Rosenborg, der altså har Nicklas Bendtner og Mike Jensen i truppen, vandt både ligaen og pokalturneringen i sidste sæson.

Nicklas Bendtner rodede sig ud i en del problemer, da han i begyndelsen af september blev tiltalt for at have overfaldet en taxachauffør.