OB har i dag annonceret, at man henter forstærkning i liga-konkurrenten, Horsens. OB henter ham ind på en 4-årig kontrakt. 

Den 24-årige forsvarsspiller har skrevet under på en fire-årig kontrakt i OB, og klubbens nye træner, Jakob Michelsen er glad for tilgangen.

HORSENS, DENMARK – MAY 04: Alexander Ludwig of AC Horsens in action during the Danish Alka Superliga match between AC Horsens and AaB Aalborg at Casa Arena Horsens on May 04, 2018 in Horsens, Denmark. (Photo by Jan Christensen / FrontzoneSport via Getty Images)

Der er tale om Horsens-forsvarsspilleren Alexander Ludwig.

“Vi er rigtig glade for købet af Alexander Ludwig. Han har spillet stærk sæson i AC Horsens, som gjorde det rigtig godt og kom med i mesterskabsslutspillet i sidste sæson”, siger Michelsen til klubbens hjemmeside og fortsætter.

“Han er en stabil spiller med en god fart, et godt venstreben og en god fysik, som jeg glæder mig til at se i aktion. Jeg har en forventning om, at Alexander fra dag ét af vil gå ind og konkurrere om pladserne i startopstillingen, og jeg er rigtig glad for, at han i dag har skrevet under med os.”

Ludwig vil gå forrest

“Jeg er glad, jeg er rigtig glad for, at det kunne lykkes. Jeg er spændt, for et klubskifte er altid en stor ting, men jeg glæder mig rigtig meget til at trække OB-trøjen over hovedet.”

“Jeg kommer her for at vinde. Jeg vil gerne vinde fodboldkampe, og det er det altoverskyggende for mig. Det er det, jeg er kommet til OB for at gøre”, siger Ludwig til klubbens hjemmeside.

Alexander Ludwig vil i OB gå forrest og vise lederskab lige fra sin første tid i klubben.

“Jeg vil bruge mine lederegenskaber og kvaliteter til at få det bedste frem i mig selv og i mine holdkammerater. Man kan snakke rigtig meget. Det man siger skal også udføres, og det har jeg tænkt mig at vise fra dag et”, siger han.