Manchester United har ansat Ole Gunnar Solskjær på en permanent kontrakt, der skal løbe de kommende tre sæsoner.

AF: EMIL PLOVGAARD

Ole Gunnar Solskjær Manchester United
Ole Gunnar Solskjær har vendt op og ned på tingene, siden han overtog posten som midlertidig træner for Manchester United. Foto: Michael Steele/Getty Images

Den 46-årige nordmand ankom til Old Trafford på midlertidig basis i december, da han skulle erstatte José Mourinho sæsonen ud.

Solskjær tilbragte 11 sæsoner hos Manchester United som spiller, og han scorede blandt andet det vindende mål i Champions League-finalen i 1999, som også Peter Schmeichel var en del af.

– Dette er et job, som jeg altid har drømt om, og jeg er ovenud begejstret for at jeg også på det lange løb kan stå i spidsen for Manchester United.

– Lige fra den dag, jeg ankom, har jeg følt mig hjemme hos denne særlige klub. Det var en ære at være spiller i Manchester United, og at starte min trænerkarriere her.

– De seneste få måneder har været en fantastisk oplevelse.

LÆS OGSÅ: Medie: Her er tre spillere, som kan erstatte Luis Suarez

Da Solskjær overtog styringen hos den engelske klub, lå den nummer seks i Premier League, og der var 11 point op til de øverste fire klubber.

Nordmanden blev den første træner hos Manchester United til at vinde seks kampe i træk. En rekord, som han tog fra Sir Matt Busby.

Solskjærs assistenttræner, Mike Phelan, har stadig kontrakt hos Central Coast Mariners, selvom det forventes, at også han bliver fastansat i klubben.

Herunder kan du se, hvordan Premier Leagues seks øverste hold har haft det, siden Solskjær tog over i december.