Viborg FF har skrevet kontrakt med den 26-årige målmand, Can Dursun, der kommer til fra Brabrand. Han har blandet andet en fortid i tv-serien Paradise Hotel, hvor han medvirkede i 2014.

https://www.facebook.com/brabrandfodbold/photos/a.10155964533225669/10155964536655669/?type=1&theater

Den 26-årige keeper kom til fra en kontrakt med Brabrand, og han får en sæsonlang kontrakt med klubben.

– I Can får vi en målmand, som tidligere har leveret et godt indtryk under sin prøvetræning her i klubben. Han har vist, at han har et godt niveau i NordicBet Ligaen.

– Vi har fortsat fuld tiltro til vores to øvrige målmænd i førsteholdstruppen, men med Ingvars karantæne i de første kampe, så tør vi ikke tage nogle chancer i forhold til eventuelle skader, siger direktør Morten Jensen til klubbens hjemmeside.

’Can’, som han blev kaldt, da han medvirkede i Paradise Hotel i 2014 er stolt over at være kommet til en klub af Viborgs kaliber.

– Først og fremmest er jeg rigtig glad for at være her, og meget stolt over, at en klub som Viborg FF finder mig interessant.

– Jeg vil gøre mit for at bidrage til holdet hver eneste dag på træningsbanen, og så skal jeg selvfølgelig gribe chancen, hvis den kommer. Det ultimative for os alle sammen er at rykke op i Superligaen til sommer, og for mig personligt håber jeg selvfølgelig også på, at jeg kan gøre mig fortjent til en længere kontrakt, siger Dursun.

Can Dursun har siden han vendte hjem fra det berygtede hotel i Mexico vist sit værd i NordicBet Ligaen. Det har han gjort med solide præstationer for blandt andre Brabrand IF og Aarhus Fremad. Med skiftet til Viborg FF har han taget et skridt op.

Viborg ligger nummer 1 i Danmarks næstbedste række. Der er således glimrende chancer for en direkte oprykning, når sæsonen atter går i gang igen.