PSG kan heller ikke siges at have haft den bedste sæson i sidste sæson. Klubben måtte nemlig endelig se sig slået – både i hjemlandet og i det store Europa. Rivalerne fra AS Monaco bragede nemlig igennem og imponerede alt og alle. De vandt Ligue 1 ligesom de også nåede til semifinalen i Champions League. 

AF KRISTIAN PARIS

Men nu har PSG sikret en forstærkning i form af den tidligere Barcelona spiller og Champions League finalist i år, Dani Alves, der kommer til fra Serie A mestrene Juventus.

Det betyder også, at Manchester City, der længe har været rygtet som førstevalg for brasilianeren har måttet se sig slået i kampen for underskriften.

Det har også medført, at spilleren selv er gået offentligt ud og undskyldt over for Manchester City og hans tidligere manager Pep Guardiola.

 (Photo by Miquel Llop/NurPhoto via Getty Images)

Den brasilianske back, der også spiller for landsholdet, vil angiveligt tjene i omegnen af 2 millioner om ugen på hans nye aftale med hovedstadsklubben i Frankrig. Han hævder angiveligt også, at han kom til PSG fordi han ønskede at blive mester…

Og selvom han både vandt Serie A og kom i finalen i Champions League sidste år, er det åbenbart ikke nok for spilleren. Han imponerede desuden alt og alle, da han tørnede ud for Torino klubben i klubbens Champions League kampe og spillede over alles forventninger.

Derfor var det også forventeligt, at spilleren forlængede den aftale, der udløb her til sommer, men Alves har altså taget en noget overraskende beslutning, og valgt at blive en del af Unai Emerys PSG.

En spiller, der formentlig er tænk som en, der kan give den erfaring, der over de sidste par sæsoner – og særligt sidste sæson – har manglet, eftersom de for første gang i fem år har måttet se sig slået i kampen om mesterskabet.