Paris Saint-Germain har solgt den ivorianske back, Serge Aurier. Den nye klub er Tottenham. Det bekræfter klubben selv på sin hjemmeside.

Serge Aurier og Kevin de Bruyne ses her i kamp om bolden. Foto: Getty Images

Højrebacken har skrevet under på en kontrakt, der binder ham til London-klubben indtil 2022, og vil bære trøje nummer 24.

Serge arbejdede sig op igennem rækkerne i den franske klub Lens, hvorfra han skiftede til Toulouse i 2012, hvor hans præstationer gjorde, at han blev udnævnt til en af de bedste spillere i sæsonen 2013/14, hvorfor han også blev udtaget til Ligue 1 Team of the Year.

Den ivorianske landsholdsspiller skrev under med PSG i juli 2014, i første omgang dog kun på en lejeaftale, før skiftet blev permanent i april 2015.

I sin tid for pariserne nåede han at optræde 81 gange med fem mål til følge.

Mens han var på Parc des Princes, nåede han at vinde Ligue 1 to gange, den franske pokalturnering tre gange, den franske ligacup tre gange, den franske Super Cup fire gange, og blev valgt til atter at være en del af Ligue 1 Team of the Year i 2015/16.

Han har repræsenteret Elfenbenskysten 40 gange, herunder tre optrædener i VM 2014, og var en del af den trup, der i 2015 kunne sikre sig African Cup of Nations-titlen.