Paris Saint-Germain har lejet den franske angriber, Jean-Christophe Bahebeck, ud til den hollandske klub, FC Utrecht, i en aftale, der gælder for resten af sæsonen.

Af: Emil Plovgaard

HONG KONG – JULY 29: Jean-Christophe Bahebeck of Paris Saint-Germain reacts after missing an opportunity to score during the friendly match between Kitchee and Paris Saint-Germain at Hong Kong Stadium on July 29, 2014 in Hong Kong, Hong Kong. (Photo by Victor Fraile/Getty Images)

24-årige Jean-Christophe Bahebeck forlader for en stund Paris Saint-Germain for at tørne ud i den hollandske Æresdivision for klubben FC Utrecht. Bahebeck har fået kontrakt med den hollandske klub for den kommende sæson.

LÆS OGSÅ: Barcelona mistede Neymar, og kan ikke få Dembelé eller Coutinho – her er deres plan B

Bahebeck har nemlig skrevet under på en etårig lejeaftale med FC Utrecht. Foruden at være centerforward har den franske angriber også tidligere spillet på begge kanter.

LÆS OGSÅ: Ajax skidt fra start: Dolberg og co. tabte i premierekamp

Lejeaftaler er ikke noget nyt for Bahebeck. Foruden det nuværende udlån til Utrecht, har han også været udlejet til de franske klubber Troyes, Valenciennes, Saint Etienne og senest Pescara i Italien.

LÆS OGSÅ: Nu skulle den være der: United enige med Inter-spiller

53 førsteholdskampe i Paris har Bahebeck fået. Hans kontrakt med klubben løber frem til juni 2019.

LÆS OGSÅ: Medie: Manchester United afviser Tottenham