I går købte OB midtbanespilleren Janus Drachmann. Nu bekræfter fynboerne, at de har solgt en anden midtbanespiller til Randers. 

Der er tale om den 25-årige Andre Rømer. Han nåede blot et halvt år i Odense, og han indrømmer samtidig, at opholdet aldrig var den store succes.

ODENSE, DENMARK – MARCH 09: Andre Romer of OB Odense controls the ball during the Danish Alka Superliga match between OB Odense and AGF Aarhus at EWII Park on March 9, 2018 in Odense, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

– Hverken for OB eller for mig personligt blev samarbejdet den succes, vi havde håbet på. Derfor tænker jeg også, at det er bedst for alle parter, at jeg kommer videre. På trods af manglen på spilletid har jeg været rigtig glad for min tid i Odense Boldklub. Både jeg selv og min familie har været glad for at være i Odense, men jeg skiftede til OB for at få mere spilletid, og sådan endte det ikke. Derfor ser jeg også frem mod de nye muligheder, jeg får i Randers. Jeg tænker at det er en god løsning for alle, siger André Rømer til OB.dk.

Odense Boldklub er ærgerlige over, at Rømer ikke blev en succes

– Sammen med André ærgrer vi os over, at han aldrig fandt ind på holdet i den grad, som vi havde håbet. Han var med omkring startopstillingen i de første kampe, men trænerteamet valgte efterhånden at prioritere anderledes og anvende André som et godt alternativ fra bænken. Han kan dække mange pladser, og det er en klar fordel at have den type spillere som indskiftningsmulighed. Derfor havde vi også gerne beholdt André, for udover at være en dygtig og alsidig fodboldspiller, er han også yderst professionel på træningsbanen og en god person udenfor banen, siger Hansen til OB.dk

André Rømer nåede 12 kampe for Odense Boldklub.