Italieneren er tilbage til fodbolden efter mindre end fire månederen pause, efter at være blevet fyret af Leicester City

Ranieri har underskrevet en ny to-års aftale med Ligue 1 klubben Nantes, hvilket sikre hans retur til trænerkarrieren.

Italieneren blev fyret uden en ceremoni af Leicester City i februar, idet de kæmpede for overlevelse i Premier League, selvom at han førte dem til en meget overraskende og sensationel sejr i ligaen året forinden fyringen.

Ranieri har siden været kædet sammen med et retur til Engelsk-fodbold med blandt andet Crystal Palace og Watford interesserede, men han ville altså helst skifte til Ligue 1.

(Photo by Plumb Images/Leicester City FC via Getty Images)

Han erstatter Sergio Conceicao i Nantes efter at portugiseren forlader til fordel for Porto, efter at have ført Nantes til en syvende plads i ligaen i denne sæson.

Ranieri underskrevet en aftale, der først udløber i slutningen af sæsonen 2018-19 med “Les Canaris”. Han håber, at han kan gentage den succes som han havde med Leicester og fører klubben til de europæiske plader.

 

Det vil være hans anden gang i Frankrig efter at han tidligere stod i spidsen for Monaco i to sæsoner, den 65-årige førte Monaco tilbage i topstriden igen, efter hans første sæson i spidsen.

Derefter førte han dem til en anden plads bag Paris Saint-Germain før han forlod til fordel for det græske landshold og derefter Leicester.

Ranieri, der førte Leicester til den mest overraskende og sensationelle sejr i Premier Leagues historie, har altså nu taget en ny udfordring op. Selv siger han, at han er meget imponeret over Nantes set-up, de har gode ungdomsfaciliteter og et meget spændende projekt i gang.