Transfervinduet er totalt åbent og det betyder at klubberne næsten frit kan sammensætte deres mandskab frem mod næste sæson, der begynder efter sommerferien. Den spanske hovedstadsklub Real Madrid har netop offentliggjort, at de har forstærket holdets offensive kræfter med købet af en ung kantspiller fra Real Betis. 

Af David Paris 

Den spanske hovedstadsklub Real Madrid har netop annonceret har de har gennemført købet af Dani Ceballos fra Real Betis for cirka 135 millioner kroner. Den kun 20-åriger professionelle fodboldspiller har længe været i søgehuset hos de forskellige topklubber i Europa og klubber som Chelsea, Manchester City og Real Madrids ærkerivaler fra Barcelona, har alle meldt deres interesse i Ceballos. Det blev dog Real Madrid, der løb med den unge spanske landsholdsspiller underskrift.

Ceballos kommer fra en fremragende sæson hos den mindre spanske fodboldklub Real Betis, hvor han spillede hele 30 kampe, med to mål til følge. Derudover blev han turneringens spiller til U-21 EM med det spanske landshold og både eksperter og holdkammerater har spået ham en lys fremtid.

Betis, der tidligere har haft den danske landsholdsmålmand Stephan Andersen på lønningslisten, tilbød angiveligt Ceballos en ny kontrakt, men allerede i mandags sagde klubben præsident, Angel Haro, at Ceballos afviste eventuelle kontraktforhandlinger og at han i stedet var fast besluttet på at skifte til træner Zinendine Zidanes Real Madrid-mandskab.

Ceballos er kongeklubbens anden signing i transfervinduet, efter at Theo Hernandez for få dage siden kom fra Atletico Madrid for 180 millioner kroner. Ceballos bliver officielt præsenteret som Real Madrid-spiller på torsdag, hvor han efterfølgende rejser direkte videre til holdets pre-season-tur i USA.