Det er nu blevet bekræftet, at Real Madrid har skrevet under med et wonderkid til 350 millioner kroner. Han er kun 17 år gammel og fra Brasilien. Måske er han den nye Neymar? 

Den spanske storklub kan slå fast, at de nu officielt har fået fat i det 17-årige brasilianske wonderkid til 350 millioner kroner Rodrygo.

Brasilianeren er en af mange sydamerikanere, der over de sidste par uger blevet sat i forbindelse med et skifte til Europa. Santos angriber Rodrygo bliver nu genforenet med sin tidligere holdkammerat, Vinicius Junior i den spanske hovedstad.

Handlen skulle dog først blive offentliggjort i på tirsdag, men nu er den altså alligevel kommet frem. Grunden er uvis.

Spillerens agent Nick Arcuri har dog bekræftet handlen, der også er blevet skrevet under af Santos’ præsident José Carlos Peres. 

(Photo by Ricardo Nogueira/Getty Images)”Der har ikke været nogle problemer. Det er gået fejlfrit, også selvom hele bestyrelsen på 10 mennesker skulle skrive under.” Det skriver Marca, der har haft et interview med agenten Arcuri, der er agent for det brasilianske wonderkid til 350.

Europas store klubber skal igennem alverdens procedurer, når de ønsker at hente nogle af de unger sydamerikanske spillere. Specielt hvis de er under 18 år. For så må de nemlig ikke skrive under endnu.

Bliver ikke Real Madrid spiller endnu

Som et resultat deraf bliver Rodrygo i Santos indtil han bliver år gammel. Det gør han først i sommeren 2019, hvorfor Real Madrid må vente et helt år på ham.

Real Madrid har handlet i Sydamerika denne sommer. De har brugt masser af penge. Som sagt er en af de spillere de har hentet brasilianeren Vinicius Junior. Han må dog også vente lidt tid før han officielt bliver en del af Real Madrid truppen. Han blev købt i for nogle måneder siden men forventes at blive en del af den spanske trup i begyndelsen af august først.