Lige siden Norwich rykkede ned fra Premier League, har der været snak om, at engelske Nathan Redmond ikke ville tage turen med ned i Englands bedste række, The Championship.

Foto: Action Images via Reuters / John Sibley

Foto: Action Images via Reuters / John Sibley

Her til eftermiddag blev snakken så bekræftet, da Redmond tager turen sydpå til Southampton på en femårig kontrakt. Den hurtige kantspiller, som Saints har givet omkring 92 millioner kroner for, udtaler til sin nye klubs hjemmeside følgende:

”Jeg er utrolig glad for at skifte til Southampton. Det er en fantastisk klub med fremragende faciliteter, og jeg føler, at jeg kan fortsætte min udvikling som fodboldspiller her.

Klubbens spillestil har altid passet til mig. De kan godt lide at spille noget offensivt fodbold her.”

Redmond har fået sin fodboldopdragelse hos Birminghams talentfulde akademi, men i 2013 gik turen videre til Norwich City.

Englænderen formåede i sidste sæson af Premier League at score seks mål samt levere tre oplæg i 35 Premier League-kampe.

Talentfuld kantspiller med gode egenskaber

Redmond kan lidt af hvert. Han kan både sparke med venstre og højre fod. Derudover er hans positioner også alsidig, da han kan spille både venstre og højre kant, og faktisk kan han også spillet i rummet lige bag en enlig angriber.

Læs også: Fabregas: Glæder mig til at arbejde sammen med Conte, men først skal vi lige slå Italien ud af EM