Bayern Münchens Renato Sanches skal i den kommende sæson tørne ud for Premier League-klubben Swansea, der har lejet ham frem til sommeren 2018, med mulighed for at købe portugiseren fri af sin kontrakt med Bundesliga-klubben.

DORTMUND, GERMANY – AUGUST 05: Arturo Vidal, Renato Sanches, Rafinha and Franck Ribery (L-R) of Muenchen celebrate with the trophy after their team won the DFL Supercup 2017 match between Borussia Dortmund and Bayern Muenchen at Signal Iduna Park on August 5, 2017 in Dortmund, Germany. (Photo by Alex Grimm/Bongarts/Getty Images )

Renato Sanches er nu officielt ny Swansea-mand. Det skriver Premier League-klubben på sin hjemmeside, hvor det meddeles, at Sanches skifter på en sæsonlang lejeaftale.

Ad flere omgange er portugiseren blevet rygtet til flere andre klubber, men det er altså Swansea, der i sidste ende ender med at løbe med den portugisiske offensivspiller.

Spilleren er i øjeblikket af sted med det portugisiske landshold, men det har ikke forhindret papirarbejdet i at komme på plads.

Sanches er ikke noget fremmed navn for Swansea-manager Paul Clement. Han var nemlig assisterende manager i Bayern München i sidste sæson, hvor han stiftede bekendtskab med portugiseren.

Renato Sanches skiftede i sidste sæson fra Benfica til Bayern München for den nette sum af 222 millioner kroner. I sidste sæson nåede han at optræde 26 gange for det tyske mesterhold, der altså vandt det tyske mesterskab.

Fremover kan portugiseren se frem til at spille fodbold i Premier League, hvor han nok ikke ligefrem kommer til at spille om en titel. Men der er ikke nogen tvivl om Sanches’ evner, det beviste han blandt andet ved EM i 2016, hvor han blev kåret som den bedste unge spiller.