Transfervinduet er i gang og det betyder, at klubberne næsten frit kan forstærke deres mandskaber, frem mod den nye sæson, som de vil. Spillerne taler med nye arbejdsgiver og medierne skriver spalte op og spalte ned og rygterne og mulige transfers. I dag er turen kommet til Sevilla, der har fået gjort et af de skrevne rygter til virkelighed. De har nemlig hentet en falmet La Liga-stjerne i Manchester City. 

Af David Paris 

Den spanske La Liga-klub har netop offentliggjort, at de har skrevet under på en kontrakt med Nolito fra den engelske Premier League-klub Manchester City. Den spanske fløjspiller kommer til Sevilla efter kun en enkelt sæson hos den blå del af Manchester. Overgangssummen er ifølge det engelske medie 90min.com på cirka, hvad der svarer til 67 millioner danske kroner, men den egentlige mængde penge er stadig ukendt.

Den i dag 30-årige spanske landsholdsspiller kom til Manchester City efter et par imponerende sæsoner hos den lidt mindre La Liga-klub Celta Vigo, men fejlede altså i forsøget på at slå igennem i England. Dengang blev han handlet for cirka 120 millioner danske kroner og Manchester City, med træner Pep Guardiola i front ser nu på Nolito som en underskudsforretning.

I starten af Nolitos tid på Etihad Stadium gik det dog godt og den spanske træner, Guardiola, havde stor tiltro til ham. Men eftersom han flere gange fik chancen fra start og til syneladende ikke levede op til forventningerne, måtte han i stedet se til fra bænken. Kun 9 kampe fra start blev det til og ingen af dem var i sidste halvdel af sæsonen – altså i 2017.

Såfremt han ville blive i Manchester City i næste sæson også, var udsigten til førsteholdsfodbold ikke stor. Foran ham er både Raheem Sterling, Kevin De Bruyne og Leroy Sané og den seneste ankomst af Bernardo Silva fra AS Monaco ville ikke ligefrem gøre livet lettere for Nolito.