Sønderjysk Elitesport – i daglig tale SønderjyskE – meddeler på klubbens hjemmeside, at man har skrevet kontrakt med forsvarsspilleren Anders Egholm, der i øjeblikket står uden klub. Kontrakten er forholdsvis kort, og gælder for resten af sæsonen.

sønderjyske trøje

SønderjyskE har i dag valgt at forstærke defensiven.

Ind er kommet Anders Egholm, der har været uden kontrakt i to uger efter bruddet med Vejle Boldklub for to uger siden. 1. divisionsklubben kunne simpelthen ikke bruge ham på klubbens førstehold, og så valgte de to parter i fællesskab at ophæve kontrakten.

-Anders Egholm er en både erfaren og intelligent spiller, og så er han en ledertype, som altid går foran med sit eksempel. Det lyser ud af ham, at han bare vil vinde alle kampe, fortæller SønderjyskEs sportschef, Hans Jørgen Haysen, i en pressemeddelelse på klubbens hjemmeside.

Den 34-årige Anders Egholm har tidligere været forbi Sønderjylland en tur. Dengang var det også for Sønderjyske, og dem skal han nu repræsentere for resten af den igangværende sæson.

Egholm spillede for SønderjyskE fra 2007 til 2009, og er en garvet Superliga-veteran. Han har repræsenteret et væld af klubber i både Superligaen og 1. division. Han var blandt andet en del af Hobro-truppen, der sensationelt rykkede op i Danmarks bedste række i 2014.