Atletico Madrid har annonceret, at man har forlænget med Griezmann på en 5-årig aftale.

Atletico Madrid har bekræftet, at Antoine Griezmann har underskrevet en ny 5-årig kontrakt med klubben.

Griezmann valgte for nyligt at forblive loyal over for Atletico som følge af klubbens transferforbud, der har forbudt dem muligheden for at finde en erstatning for ham, hvis han var blevet solgt.

“Den første ting jeg vil gøre, er at undskylde overfor de personer, der har misforstået mine udtalelser,” fortalte han Atleticos officielle hjemmeside.

(Photo by David Ramos/Getty Images)

“Måske har jeg udtrykket mig forkert eller også var der nogle der gerne ville lave overskrifter, selvom der ikke var nogen, men siden jeg har ankommet har jeg giet alt for min klub, mine kollegaer og min trænerstab og jeg er meget glad for at opleve en sæson mere med alle jer.”

Franskmanden scorede 26 mål for klubben i alle turneringer i 2016/17, hvilket bragte hans scoringstotal til 83 mål siden han skiftede fra Real Sociedad i 2014.

Rygter siger, at Griezmann havde en betingelse for at skrive under på en ny kontrakt og det var at hans frikøbsklausul på 1 milliard kroner skulle forblive den samme. Det antyder altså, at det stadig er hans intention at forlade Atletico for en aftalt pris i fremtiden, hvis en potentiel køber imødekommer vilkårene.

Transferforbuddet har blandt andet sat en stopper for Atleticos jagt på Diego Costa fra Chelsea, der for nyligt er blevet fortalt af sin træner Antonio Conte, at han ikke er en del af hans planer for næste sæson af og han skal finde sig en ny klub. Det er dog blevet rygtet, at Diego Costa gerne vil lånes ud i et halvt år, for så at kunne skifte til Atletico i januartransfervinduet.