Crystal Palace offentliggøre ny spiller. Den nye spiller kommer fra Premier League-konkurrent, hvor Sam Allardyce tidligere har været træner.

Af Lasse D. Drescher

Crystal Palace-træneren Sam Allardyce roser Sunderland-spilleren Patrick van Aanholt meget, og han mener at Van Aanholt har haft en meget vigtig rolle hos Premier League-mandskabet Sunderland, men nu meldes det at Crystal Palace har hentet Sunderlands Patrick van Aanholt til klubben.

(Photo by Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images)

The West skriver at Crystal Palace har offentliggjort en ny handel. Palace har hentet Sunderland-spilleren Patrick van Aanholt til klubben. Den 26-årige hollænder har underskrevet en kontrakt på fire og et halvt år, og prisen for hollænderen ligger ifølge The West på omkring 140.000.000 kroner.

Sam Allardyce udtaler følgende til The West:

“Van Aanholt har bragt fantastisk spil til Sunderland, og han har nogle evner som vi mangler. Derfor er vi meget tilfredse og glade for at han nu skal bruge sine evner hos os. Vi håber på at han kan få den samme vigtige rolle hos os, som han havde hos Sunderland.

Han var lige så god da jeg var hos Sunderland, hvor jeg virkelig indså hvor god en spiller han er, og at han kunne spille i mange større klubber. Han vil tilføje hurtighed og energi til vores hold og vores spil. Han er stærk offensivt og deffensivt, så hele vejen rundt er han en god spiller.”

Læs også: AS Roma-stjerne er tæt på skifte til Premier League