Det er ikke hver dag, man ser en dansk profil skifte til den eftertragtede engelske Premier League. Sådan en nyhed er dog landet denne formiddag. Esbjergs unge stjerneskud skal til det britiske.

Af Anders Lang Jensen

Premier League kan nu byde endnu en dansker velkommen – 20-årige Anders Dreyer.

Brighton har nemlig bekræftet signingen af Anders Dreyer, som i første omgang vil blive en del af klubbens U23-hold.

”Vi er meget glade for at kunne byde Anders velkommen. Han har haft en flot sæson i den danske førstedivision, hvor han blev topscorer og hjalp Esbjerg med at rykke op i Superligaen. Jeg ser frem til at arbejde sammen med Anders i denne sæson og hjælpe ham med at udvikle sig”, siger U23-træner Simon Rusk.

Også Anders Dreyer glæder sig over skiftet til Premier League-klubben.

”Det er super spændende og det er virkelig en drøm, der går i opfyldelse for mig, at jeg nu er Brighton-spiller og skal spille i Premier League. Jeg glæder mig til at komme i gang og møde spillerne og staben omkring klubben. Det er svært at forstå lige nu, men jeg glæder mig helt vildt”, siger Dreyer til Esbjergs hjemmeside.

Det virker umiddelbart besynderligt, at en profil hjemme i dansk fodbold vælger at tage skridtet til et ungdomshold i England. Planen er dog klar for unge Dreyer, der på sigt skal gøre sig gældende på klubben bedste mandskab i det fineste engelske selskab.

TRANSFERAFSLØRING: Billeder af to nye stjerner i United-trøjen lækket