Transfervinduet er lukket og det betyder, at klubberne ikke mere kan forstærke deres trupper i jagten på at forbedre sidste sæsons resultater. En klub, der dog har formået at forstærke deres trup alligevel er den tyrkiske storklub, Fenerbache, der har sikret sig Tottenham-spilleren Vincent Janssen på en låneaftale. 

Af David Paris 

Tottenham-angriberen Vincent Janssen har indvilliget i at skifte klub. Han bytter derfor Premier League-klubben i England ud med mere eksotiske egne. Den hollandske angribers næste arbejdsgiver er nemlig den tyrkiske topklub, Fenerbache, der har underskrevet en ét årig-låneaftale med spilleren og London-klubben.

Siden ankomsten til White Hart Lane sidste sommer fra den hollandske storklub AZ Alkmaar har Janssen ikke rigtig formået at slå igennem – dette på trods af, at han kostede cirka 150 millioner dansker kroner. 23-årige Janssen har altså ikke haft heldet med sig i Tottenham-kampene, hvor han kun nettede seks gane i 38 kampe. Og med nyindkøbet Fernando Llorente fra Swansea City, er Janssen faldet yderligere i hieriakiet, hvor han i forvejen er bag superstjernen Harry Kan, der må siges at være førstevalg.

Skiftet kommer som noget af en overraskelse, idet den nuværende Tottenham-træner Mauricio Pochettino for mindre end 24 timer siden, udtalte til den engelske avis The Telegraph, at han insisterede på, at Janssen fortsat ville have en fremtid i London-klubben.

En udtalelse fra Fenerbaches egen hjemmeside lyder således: “

“Vores klub har i princippet aftalt med spilleren selv og hans klub om et udlån af den hollandske landsholdspiller Vincent Janssen fra Premier League-holdet Tottenham Hotspur.Den 23-årige angriber kommer til Istanbul Ataturk Airport kl. 12:30 i dag, fredag den 8. september, og forhandlingerne vil fortsætte i Istanbul.”

Faktisk kommer Janssen til en klub, der i forvejen har store stjerner på lønningslisten. Robin van Persie, der tidligere har vundet det engelske mesterskab med Manchester United og den tidligere Tottenham-angriber Roberto Soldado er begge at finde i den tyrkiske klub.