Den 24-årige midterforsvar Kevin Wimmer har ifølge engelsk medie forladt Tottenham. Tottenham-spilleren har skrevet under med Premier League-konkurrenten Stoke City.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Spurs-web skriver at midterforsvaren Kevin Wimmer nu har skrevet under med en Premier League-konkurrent. Det er Stoke som ifølge det engelske medie nu har sikret sig den 24-åriges underskrift.

(Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

Stoke City har også offentliggjort handlen på deres twitter-profil. De afslører samtidig hvad prisen for den 24-årige Tottenham-spiller er. Prisen ligger på omkring 145.000.000 kroner, og Wimmer har underskrevet en fem-årig kontrakt.

Den 24-årige midterforsvar har ifølge mediet foretaget en klog beslutning. Beslutning er klog fordi Wimmer havde svært ved at få spilletid hos Tottenham. Derfor kan et skifte til Stoke formentlig skaffe midtstopperen meget spilletid.

Kevin Wimmer udtalte også følgende til medie:

“Jeg har haft nogle rigtig gode samtaler med træneren (Mark Hughes) og det har været vigtigt for mig. Han er en god træner, og jeg kan godt lide den måde han gør holdet klar på. Hans ønskede spillestil er stil som passer mig godt, og jeg ser frem til tiden hos Stoke.”

Læs også: Officielt: Naby Keita skifter til Liverpool