Zlatan Ibrahimovic er blevet fristillet af Manchester United efter, at han pådrog sig en meget alvorlig knæskade, der formentlig vil holde ham ude resten af året. 

Ibrahimovic fik en et-årig kontrakt med en mulighed for en anden, men selvom, at han havde en fantastisk første sæson med de Røde Djævle, så er den 35-årige altså en del af Manchester United hold i næste sæson.

Den tidligere PSG og Barcelona-angriber var en meget vigtig spiller for United i den forgangne sæson, hvor han scorede 28 mål i alle turneringer og hjalp sit hold til sejr i Community Shield, EFL Cup og Europa Leauge.

Hans sæson sluttede i april, hvor han pådrog sig en meget alvorlig knæskade, der også satte spørgsmålstegn ved hans karriere. United kan stadig tilbyde ham en ny kontrakt, men som tingene står, så er det meget usandsynligt, at Ibrahimovic spiller på Old Trafford i næste sæson.

(Photo by James Baylis – AMA/Getty Images)

Ibrahimovic er den eneste United spiller, der bliver fristillet denne sommer, selvom der stadig er en masse spekulationer om fremtiden for spillere som Wayne Ronney, David de Gea og Anthony Martial.

Andre profiler, der er blevet fristillet i deres klubber: Arsenals Yaya Sanogo, der kun scorede en gang i 20 optrædender for klubben, Joey Barton, der forlader Burnley efter at have modtaget en karantæne på 18 måneder efter, at være blevet dømt for matchfixing og John Terry, der forlader Stamford Bridge efter 19 år for the Blues.

Det bliver spændende at se, hvem der skal erstatte Zlatan Ibrahimovic i Uniteds angreb, senest er Real Madrids Alvaro Morata blevet rygtet til klubben, som en erstatning for Zlatan.

United kvalificerede sig til Champions League i næste sæson ved at vinde Europa League, så de får nok en travl sommer.