Manchester United er en af de mest legendariske og mest vindende klubber i verdens bedste fodbold. Alle ville nok blive beæret over at spille for en klub i den kaliber – i sær hvis man ikke er andet end 16 år gammel. 

AF KRISTIAN PARIS

Den drøm er nemlig blevet en realitet for en af de helt unge spillere i fransk fodbold. Manchester bekræfter nemlig via deres egen Twitter konto, at de netop har hentet wonderkiddet Aliou Badara Traore fra den franske storklub PSG.

Offentliggørelsen kommer efter lørdagens 3-1 sejr over Arsenal, hvor klubprofiler som Antonio Valencia og Jesse Lingard var for meget for Wengers mandskab.

Den blot 16-åirge spiller ankommer til Old Trafford med et allerede stor ry om omdømme. Han er nemlig blevet nævnt af flere medier som ‘den nye Pogba’.

Ovenfor er det ham i midten…

Og ligheden mellem teenageren og verdens næstdyreste fodboldspiller er faktisk slående. Begge er fra Frankrig med mørke gener… se blot på billedet ovenfor, hvor Traore står sammen med Manchester Uniteds andre teeanage indkøb i denne sæson.

Men faktisk blev Traore kædet mest sammen med Manchester City og Juventus, der i første omgang var favoritter til at hente ungdomslandsholdsspilleren.

Franskmanden blev kendt i United, da han tilbragte tid med de røde djævle tilbage i februar tidligere i år – her var han en af de bedste spillere i klubbens 7-0 sejr over Burnley i en ungdomskamp.

Efter da har midtbanespilleren været en del af Uniteds U18 mandskab, der rejste til Østrig for at holde pre season i sommers.

Han fik sin officielle debut for Manchester United, da klubben slog Wolves i Liga cuppen med 3-2.

– Traore er en dreng som vi har holdt øje med et stykke tid, har Uniteds U18 manager Kieran McKenna sagt til klubbens egen TV-kanal MUTV.

 

– Han er en meget stærk spiller og vi ser frem til at arbejde sammen med ham i fremtiden, slog manageren også fast.