Chelsea og Liverpool målet Virgil van Dijk har nu officielt indleveret en transferanmodning til Southampton, vist i en erklæring af spilleren.

Både Chelsea og Liverpool er blevet sat kraftigt i forbindelse med van Dijk i løbet af sommeren. Nu har han så officielt fortalt Southampton, at han gerne vil forlade klubben.

Det eneste spørgsmål, der nu mangler at få svar på er… hvor skal han hen?

(Photo by Michael Steele/Getty Images)

“Det er med beklagelse, at jeg kan bekræfte, at jeg i dag har indleveret en transferanmodning til Southampton” Skriver van Dijk i sin eklæring og uddyber…

“Desværre føler jeg ikke, at jeg har andre alternativer efter, at jeg klubben ville åbne en disciplinærsag mod mig og sanktionere mig med to ugers løn. Jeg vil appellere hvad jeg ser som en uretfærdig sanktion og deres manglende evne til at følge den korrekte disciplinære protokol til sin tid.”

“Jeg er ekstremt ambitiøs og jeg vil opnå så meget som muligt for at opnå mit fulde potentiale i hvad der er en meget kort karriere som professionel fodboldspiller. Jeg vil spille europæisk-fodbold igen og udfordre for titler og derfor vil jeg gerne have, at Southampton overvejer interessen fra topklubberne, hvis den altså stadig eksisterer.”

Van Dijk skal altså nu beslutte sig for, om han vil spille i Liverpool eller Chelsea, om han vil spille i henholdsvis en 4-back eller en 3-back.

På det seneste har rygterne været, at han helst vil til Liverpool, men at deres interesse er faldet igen, mens Chelseas interesse er steget gevaldigt i deres forsøg på at forstærke holdet og finde flere alternativer til deres forsvar.

Men der er ingen tvivl om, at hvor han end ender henne, så kommer han med garanti til at forstærke holdet gevaldigt.