Transfervinduet er i gang og det betyder, at klubberne næsten frit kan forstærke deres mandskaber, frem mod den nye sæson, som de vil. Spillerne taler med nye arbejdsgiver og medierne skriver spalte op og spalte ned og rygterne og mulige transfers. I dag er turen kommet til AC milan, der har fået gjort et af de skrevne rygter til virkelighed. De har nemlig hentet en tidligere Anderlecht-spiller. 

Af David Paris 

Efter allerede at have offentliggjort en utal af nye profiler til klubben, har AC Milan formået at hente endnu en stjernespiller til Milano. Der er tale om midtbanespilleren  Lucas Biglia fra Lazio.

Den i dag 30-årige professionelle fodboldspiller kommer til Milano efter fire vellkykkede år i Lazio, hvor han har været en af de væsentligste årsager til klubbens flotte præstationer i den hjemlige liga Serie A. Hans kontrakt med Milan kommer til at løbe frem til 2020 og han kommer til klubben sammen med andre, nye store stjerner. Blandt andet har man hentet  Leonardo Bonucci hos ærkerivalerne fra Juventus og Hakan Calhanoglu.

AC Milan, der i midten af 00’erne var blandt verdens aller bedste klubber og med stjerner som Dida, Kaka og Seedorf, styrede den italienske klub den internationale fodboldelite. De seneste par har resultaterne været sløje og europæisk fodbold har spillerne ikke set meget til.

Biglia er bestemt en forstærkning til Milan-midtbanen og det gode er, at han allerede har bevist sit værd. Over 100 kampe for Lazio og 20 landskampe for hjemlandet Argentina vidner også om international klasse