Der gik ikke lang tid før den georgiske angriber, Mate Vatsadze, atter kom til Superligaen. Faktisk spillede han for AGF i perioden 2012 til sommeren 2016, og tog derefter et kort smut til Lokomotiv Tbilisi.

af Emil Plovgaard

Nu er han så vendt tilbage til de faste rammer i Danmark, hvor han før har haft stor succes i AGF i 1. division. I alt blev det til 32 mål i 81 kampe for den aarhusianske klub.

Men nu er han altså atter vendt hjem til Superligaen. Således skriver den danske Superliga-klub, Viborg FF, at man har hentet georgieren tilbage til Superligaen, hvor han har fået et halvandet år.

Hovedpersonen selv udtaler følgende til klubbens hjemmeside:

“Jeg er rigtig glad for at være tilbage i Superligaen. Jeg glæder mig til at vise, at jeg stadig er en god angriber. Først og fremmest skal jeg kæmpe mig til en plads på holdet, og så håber jeg, at jeg kan gøre en forskel for Viborg.

Jeg skal gøre mit bedste hver dag, og forhåbentlig kan jeg score mange mål her.”

Direktør, Morten Jensen, er også tilfreds med skiftet, og glæder sig til at se den georgiske eks-AGF’er i aktion:

“Vi ved, at Mate Vatsadze er en dygtig boksangriber, der er god til at placere sig i feltet, og har allerede bevist i dansk fodbold, at han har målnæse.

Vi glæder os til at se ham, og vi håber og tror selvfølgelig på, at han kan hjælpe os med at nå vores mål.”

Og mål får Viborg brug for. I 21 kampe er det blot blevet til 23 mål, hvilket blandt andet er med til at give klubben fra domkirkebyen en overvintring på sidstepladsen i den danske bedste fodboldrække.